Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Υπάρχει τάση εξομοίωσης με τους Παπικούς; Ἀρχ. Σάββα Ἁγιορείτου (ἀπόσπασμα)

   Δείτε το Βίντεο εδω:https://youtu.be/alsoScv_8tg          

Πατήρ Σάββας: Υπάρχει μία τάση να μοιάσουμε στους Παπικούς! Οι Παπικοί ξέρετε πως κάνουν λειτουργία; Κοιτάνε το λαό!

--Αυτό που βγήκε στο ίντενετ πατέρα Σάββα, στην Ξάνθη, στον Άγιο Κωνσταντίνο, δείξαν ότι έκαναν λειτουργία με την Αγία Τράπεζα έξω. 

π.Σάββας: Ναι.. εμένα ο λογισμός μου, μου λέει ότι για να μοιάσουμε στους Παπικούς σε μία επόμενη φάση ας πούμε του σχεδίου, θα βάλουν τους ιερείς από πίσω απ' την Αγία Τράπεζα, όπως είναι από πίσω! οπότε για να βλέπεις το λαό πρέπει να φύγει ο εσταυρωμένος!!! πρέπει να έχει ήδη φύγει, το καταλάβατε; 

-- ο Ελπιδοφόρος το έχει ζητήσει...

π.Σάββας: Λοιπόν, θα τα φτιάξουνε! Δηλαδή σιγά σιγά η μία αλλοίωση φέρνει την άλλη, αυτό το λένε οι άγιοι πατέρες, καταλάβατε;  Και ο αντίχριστος, είναι προφητευμένο αυτό στην αποκάλυψη, θα προσπαθήσει λέει να αλλάξει χρόνους και καιρούς! Να αλλάξει τα πάντα μέσα στην εκκλησία!!! 

Με αφορμή κορoνοϊό, είδατε πόσα προσπαθησαν να αλλάξουν; Την ώρα της ανάστασης, τον τρόπο της Θείας Μετάληψης, το πως πας στην εκκλησία με φίμωτρο! Δεν πα να πας με παντελόνια, με σχεδόν χωρίς ρούχα, αυτό δεν τους νοιάζει, να έχεις το φίμωτρο όμως! Γιατί ο διάβολος αυτό θέλει, θέλει τον άνθρωπο φιμωμένο με μάσκα ε; και χωρίς ρούχα! Χωρίς ρούχα!!!

Ενώ ο Χριστός θέλει τον άνθρωπο καλυμμένο από πάνω μέχρι κάτω  γι' αυτό και μας έδωσε χιτώνες όταν φύγαμε από τον παράδεισο και μάλιστα δερμάτινους χιτώνες όχι αραχνοϋφαντα, έτσι: σκληρά ρούχα, δερμάτινους χιτώνες που δεν αφήνει να φαίνεται τίποτα, μόνο το κεφάλι! Αλλά το κεφάλι δεν μας έβαλε μάσκα έτσι; ελεύθερο! 

Ο διάβολος είναι ακριβώς το ανάποδο γι΄αυτό και όταν ας πούμε θεραπεύτηκαν οι δαιμονιζόμενοι, θυμάστε, αμέσως ντύθηκαν.. γιατί ο διάβολος τους ήθελε χωρίς ρούχα, έτσι; όσο βγάζεις ρούχα (λέει ένας σύγχρονος άγιος πατέρας από το Άγιο όρος) τόσο ανοίγεσαι στον δαιμονισμό! έτσι είναι, δίνεις δικαιώματα στον διάβολο!  Γι΄αυτό και δεν πρέπει και τα παιδάκια μας να τα μαθαίνουμε στην γύμνια, να είναι καλυμμένα. Είναι προστασία το ρούχο μας γι΄αυτό μας το ΄δωσε ο Χριστός μας, για να προστατευόμαστε από τον πονηρό γιατί εξάπτεται το πάθος κατ΄εξοχήν το σαρκικό όταν φαίνεται η σάρκα! Κανονικά έτσι είναι, τίποτα δεν πρέπει να φαίνεται!

 Απομαγνητοφώνηση: ΟΡΘΟΔΟΞΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ&ΩΦΕΛΙΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ !

 https://youtu.be/GpH3rkHg6TI    "Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός μας προανήγγειλε τα των εσχάτων και όσα θα συμβούν ολίγο πριν από την δε...