Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

"Όλο και πληθύνονται οι ειδήσεις για τα θύματα από το λεγόμενο εμβόλιο κατά του κορονοϊού ή κοροδοϊού και για αυτό ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας" Αρχ. Σάββα Αγιορείτου

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ: https://youtu.be/Etd9S5G87sI


Απόσπασμα ομιλίας, Αρχ. Σάββα Αγιορείτου με τίτλο:

α) Προειδοποίηση από επιστήμονες για φοβερές παρενέργειες

β) Μείζον ηθικό θέμα

Όλο και πληθύνονται οι ειδήσεις για τα θύματα από το λεγόμενο εμβόλιο κατά του κορονοϊού ή κοροδοϊού και για αυτό ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας.

Όλο και περισσότεροι επιστήμονες μας λέγουνε ότι αυτό μπορεί να έχει φοβερές παρενέργειες, να αναπτυχθούν ογκογονίδια. Γιατί το mRNA μπαίνει στο δικό μας DNA και το αλλάζει και παράγονται δηλαδή γονίδια που δημιουργούν καρκίνο στον άνθρωπο.

Άλλοι επίσης μας μιλάνε για αυτοάνοσα νοσήματα. Και πρόσφατα μία επιστήμων βγήκε και είπε ότι, μέχρι το τέλους του χρόνου όσοι εμβολιάστηκαν θα πεθάνουν είτε από ένα λόγο, είτε από άλλο λόγο, γιατί  πλήττεται το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου.  

Αυτά βεβαίως είναι δεύτερα, το πρώτο είναι αυτό που αποκαλύφθηκε, ότι  χρησιμοποιούνται κύτταρα εκτρωμένων εμβρύων! Το οποίο είναι μια μεγάλη (έτσι) αμαρτία όταν ο άνθρωπος συμμετέχει σε αυτά τα προϊόντα, τα οποία έχουν κατασκευαστεί με την θυσία ανθρώπων, αθώων υπάρξεων (εκτρωμένων δηλαδή ανθρώπων). Και βεβαίως είναι μείζων το ηθικό θέμα που τίθεται αφού πρόκειται για συμμετοχή σε ένα φόνο.

Αυτά τα λέμε για να τα έχουμε όλοι μας  υπόψη και να μην συμμετάσχουμε καθόλου σε αυτήν την εκστρατεία της οποίας ο ηγήτορας  (όπως υπάρχει στο διαδίκτυο βίντεο που ομολογεί), αυτός ο περίφημος Μπίλ Γκέιτς, (o ίδιος το λέει στο βίντεο  που μπορείτε να το βρείτε στο διαδίκτυο), ότι αν πετύχουμε με αυτή την προσπάθεια που θα κάνουμε με το εμβόλιο και με τα άλλα μέσα, θα μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός κατά δεκαπέντε τοις εκατό!

Kαι αυτό βέβαια συνάδει με όλα αυτά που έχουμε μέχρι τώρα. Tους πολλούς θανάτους, εκατοντάδες θάνατοι και στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο από αυτό (και ίσως και χιλιάδες), και με αυτά που μας λένε οι επιστήμονες για το εγγυές μέλλον. Δεν πρέπει ο χριστιανός να είναι ανόητος! Βεβαίως δεν είναι η υγεία το υπέρτατο αγαθό, αλλά οπωσδήποτε δεν πρέπει και να μην ενδιαφερόμαστε και για αυτήν! Αλλά το σπουδαιότερο όπως είπαμε είναι το ηθικό θέμα, η συμμετοχή σε φόνο!

 Εύχομαι όλοι μας να έχουμε σωφροσύνη, να έχουμε σύνεση και αυτό να το διδάσκουμε και στους άλλους, να τους προειδοποιούμε και να τους λέμε αυτά που πρέπει να τους πούμε και έτσι να μας είμαστε τουλάχιστον εμείς ανεύθυνοι. Γιατί όποιος σιωπά, αυτός συναινεί! Και αν και εμείς λέμε κάποια πράγματα εδώ, τα λέμε γιατί ακριβώς αν σιωπήσουμε θα έχουμε να δώσουμε φρικτό λόγο στο Θεό, ως ιερείς αλλά και ως απλοί χριστιανοί!

Γιατί όπως λέει ο Άγιος Νικόδημος , υπάρχουν τρεις τρόποι για να κάνει κανείς  το κακό:

-Ο ένας είναι να γίνει ο αυτουργός, δηλαδή να το φτιάχνει ο ίδιος, να το κάνει ο ίδιος το κακό.

-Ο δεύτερος  είναι να μην το κάνει ο ίδιος, αλλά να βοηθάει εκείνον που το κάνει ή να τον επαινεί, να τον ζητωκραυγάζει.. Οπότε κάνει πάλι το ίδιο κακό και εκείνος!

-Και το τρίτο είναι ούτε να το κάνει ο ίδιος, ούτε να επαινεί τον άλλο που το κάνει,  αλλά να σιωπά ενώ θα πρέπει να διαμαρτυρηθεί και να προειδοποιήσει και τους άλλους τους ανυποψίαστους  για το κακό που γίνεται. Και ο τρίτος αυτός τρόπος της σιωπής, είναι πάλι ένας τρόπος για να μετέχει κανείς στο κακό που γίνεται. Και μάλιστα κάνει το ίδιο κακό με αυτό που κάνει  ο αυτουργός!

Εύχομαι όλοι μας να είμαστε κοντά στον Θεό, με σταθερότητα στην ορθόδοξη πίστη και στην ορθόδοξη ζωή και να έχουμε καλό και ευλογημένο Τριώδιο και καλή και Αγία και ευλογημένη Αγία Μεγάλη Σαρακοστή. Έτσι ώστε να μετανοήσουμε πραγματικά, να καθαριστούμε και να αξιωθούμε και της Αγίας αναστάσεως του Κυρίου μας.

 Δι' εὐχῶν τῶν ἁγίων Πατέρων ἡμῶν, Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, ὁ Θεός, ἐλέησον καὶ σῶσον ἡμᾶς. Ἀμήν

Ἡ Ἁγία Τριὰς διαφυλάξοι πάντας ὑμᾶς.


ΑπομαγνητοφώνησηΟρθόδοξα, Πνευματικά Ωφέλιμα (23/02/2021)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ !

 https://youtu.be/GpH3rkHg6TI    "Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός μας προανήγγειλε τα των εσχάτων και όσα θα συμβούν ολίγο πριν από την δε...